Thursday, December 2, 2010

sorry it’s not working out.

kehadapan zoe,

i harap you berada didalam keadaan yang sihat sejahtera di suatu pulau yang jauh dari i. tujuan i mengutus surat ini adalah untuk meminta maaf sedalam dalam pelusuk hati i. i'm sorry it's not working out between us.

i tau dari dulu, kita memang tak boleh nak ada apa apa relationship, but i jugak yang degil. i know it's my fault. but, i seriously rindu kita. i taknak apa yang dah jadi ruin our friendship. i cukup bersyukur dapat kawan baik yang macam you. and i don't want to lose my bestfriend yang sudi terima kepoyoan i, yang sudi terima kecacat-celaan i.

i miss us.

first time you tegur i. baru first time, dah terus belanja i minum. macam mana tak sayang?

dalam banyak banyak kali yang kita keluar, ni satu satunya yang i ambil you dekat rumah. selalunya you yang akan datang ambil i. macam mana tak sayang?

i ingat lagi masa ni you makan apa. tapi i lupa nama makanan tu. loser kan? lagi loser tengok i pakai baju tu, dah macam mat indon. but still, you tetap tak kesah jalan dengan i masa ni. macam mana tak sayang?

first time you perform depan orang ramai. i jadi saksi. suara you seksi. macam mana tak sayang?

you belikan tiket battle protocol ni. ambil i dekat ktm, lepas tu hantar i balik dekat tempat yang selamat. mana ada perempuan lain yang buat macam tu dekat i? macam mana tak sayang?

sehari sebelum i kena ignore tiga bulan. i taknak kena jauh dari you lagi. please?

and i taknak gambar ni jadi gambar last kita berdua. :'(

i'm sorry sebab jadi sangat tak matang. and sangat tak menjaga hati you. please forgive me, and please jadi kawan baik i balik?

yours truly,
elmo.

7 comments:

zchr said...

omagad, sweetnya!

koken-sigeret said...

wow sumpah sedih gila aku baca.

scha said...

weh..kawan baek je ke? yang aritu pe cite? kikikikiki~

rara said...

Cuba kau jenguk2 skit friend request ko kt fb tu. Wei..Lawa rambut kawan kau ni.sexayyy.

dobot said...

Alahaii. Comelnyee!
Sweet.

M. said...

nice!

*macam mana i tak sayang

Dahlia Mazelan said...

aww..