Wednesday, November 17, 2010

jiwang berat berkarat.

Jiwang Berat Berkarat from irina redza on Vimeo.


ni music video yang aku buat masa dalam sony detik bersama handycam. dalam empat empat video yang aku buat dalam show tu, aku paling suka yang ni. aku paling bangga dengan yang ni. cuma sayang, aku tak sempat nak main color sangat video ni. dapat main sikit je. kalau tak, mesti lagi menarik video ni.

thanks nua sebab sudi terpaksa buat video ni sama sama dengan aku. dan sebab sudi jadi mat indon yang cuba mengorat nigga dalam video ni.

5 comments:

Penulis.Sahaja. said...

haha. muka nua mcm smgt btul dlm video ni.

Elmi said...

dia memang pelakon yang hebat. walaupun dia tensi, dia tetap semangat bila kena berlakon.

hyrulanuar said...

haha. aku kan pelakon yang best lagi berbakat. haha

M. said...

haha kelakar je tengok nua merajuk last episode.

keep up the good works!!
XD

Akur0 Chan said...

klaka la..tp i like~