Monday, October 25, 2010

proddy?


i'm proud to announce that, aku akhirnya dah jumpa beberapa orang yang punya minat sama dengan aku. punya cita cita yang sama dengan aku. dan kami dah dalam proses untuk menubuhkan satu band. eh silap, menubuhkan sebuah production team. kecik kecik je tapi.

kecik je lah. sebab kitorang tiga orang je. cukup okaylah tu. sorang producer, yakni memang minat aku. sorang director. dengan sorang lagi director of photography.

video atas ni tak ada kena mengena langsung pon senarnya. saja letak bagi cantik entry.

anyways, kitorang dah ada dua projek dalam tangan. sekarang dalam proses buat research. and buat storyboard sikit.

wish us [elmi,jijul and zymn] luck! :)

1 comment:

Ashraf Latif said...

owh letak video tu cantik entry ko....