Tuesday, October 26, 2010

selamat hari jadi!

hari ini birthday gadis idaman aku. ye, dan dan semua nak mengaku hari ni birthday dia. sorry, kalau hari ini bukan birthday korang, pergi bunuh diri, hidup balik dan lahir pada 26 hari bulan oktober okay?

kepada you-know-who-you-are, walaupun i doubt gila you pernah ke baca blog i, i tak peduli lah. i doakan you panjang umur. tak stress bila banyak assignments, banyak tests. and then, semoga you cepat habis belajar and dapat kejar cita cita you nak jadi ketua hakim negara perempuan pertama.

dan

semoga you terbuka hati untuk terima i. amin. ehhhhhh! :p

happy birthday!

7 comments:

Ashraf Latif said...

ceh. cakap tulis puisi la bagai...

ini ja yang aku dapat hasil dari penantian aku?

Elmi said...

aku tak cukup deep lah nak tulis puisi. :p

Along said...

Kalau along ah jadi gadis idaman, ni hadiah birthday paling sweet kot. A whole entry for me. Siap hint-hint. Memang bleh bikin blushing sesorang ^^

Elmi said...

tapi dia bukan baca pon longggg. :'(

afiqsiddhartha said...

sebagai seorang gadis, perlu ke aku bunuh diri? tak geng la kan tak reveal siapakah gerangan!

zchr said...

AMIN! :)

Elmi said...

afiq : sejak bila kau jadi gadis ni? hahah tak boleh reveal. belum jadi. takut tak jadi, buat malu je.

zatil : aminnn! (: