Tuesday, January 11, 2011

menanggggggg woi!

syukur alhamdulillah.

video parody pulangkan ajl yang aku edit tu menang. gila babi speechless masa dorang tayangkan dekat dalam stadium hari tu. satu stadium duk gelak, duk bersorak tengok video tu. aku rasa bangga gila ni aku jadi part of the team. assistant director cum editor pulak tu. lagi rasa bangga nak mampus.

ni baru aku yang corot bergabung dengan jijah yang pemenang. belum lagi tengok jijah bergabung dengan faz. mesti lagi awesome. kan?

menang, menang jugak. rm5k tu bila nak dapat entah? :p


video ni tak sampai sehari upload, dah hit sampai 5000 views. 2500 orang share video ni dekat facebook. aku rasa video ni lagi power dari video #akuatauklcc. sumpah!

okay bye aku sekarang nak cari talent yang ada hoody hitam plain untuk jadi ninja dalam music video Hujan yang paling latest. berminat? cari aku! rabu ni shooting woi dekat mmu cyberjaya!

5 comments:

Razman said...

ok, sumpah korg mmg kreatif habes. rugi btol aku tak mntak sign wtu jpe ritu. haha

::NelyLeyana:: said...

alamak, x tau la pulak ko part of the team... aku tengok gitew2 je ajl malam tu..

Jeehan Johari said...

congrats! best gila mimo buat video ;DD

Maria Elena (Zarul) said...

NICE ONEEEEEEE!!!!
you deserve it weyh!!! cool gila kot! =D
congrats to you and your team!

mahertmahirah said...

haha sumpah lawak bro !