Wednesday, October 13, 2010

10 Things That I Want To Do Before I Die

dek kerana tercabar dengan afiq punya entry, aku pon buat satu.

1. aku nak buat flash mob dengan lagi 19 orang yang cukup berani nak buat kerja gila ni dalam komuter. aku nak rekod. aku nak post dekat youtube. biar orang jeles. aku nak biar ala jabbawockeez. baru ngam!

2. aku nak cari teacher english aku masa darjah 6. masa tu dia perlekehkan english aku. dia cakap spelling aku tak terer. padahal cikgu lain semua tau yang english aku paling terer dalam kelas tu masa tu. semata mata aku malas buat homework, dia cakap aku tak reti spelling. meh sini aku nak lawan 1 by 1 spelling bee dengan dia meh.

3. nak buat filem penuh, bukan filem pendek. kalau tak layak tayang satu malaysia dekat panggung, aku nak buat wayang pacak at least satu negeri satu tempat aku serbu. kumpul ramai ramai kawan kawan, sedara mara, aku tayang untuk kita kita je.

4. nak makan nasi royale, nasi vanggey dengan nasi kandaq beratuq dalam satu pinggan. amacam?

5. seboleh boleh nak keluar date dengan Liyana Jasmay atau Diana Danielle atau Juliana Evans. sekali pon jadi lah.

6. nak pergi universal studio, los angeles. impian sejak dari kanak kanak mesti dilangsaikan.

7. aku terpaksa setuju dengan afiq. bungee jumping. gila babi!

8. jadi pengapit kawan kawan baik kawen sekurang kurangnya 5 kali. jadi korang takyah susah susah cari pengapit. aku sudi.

9. nak ada band. serious aku nak rasa perform sekali atas stage depan orang ramai. tapi aku taknak nyanyi. aku cuma nak rasa adrenaline rush bila nak main drum dengan tak dengar monitor sambil nervous kena boo dengan orang. phew mencabar sial!

10. nak panjat gunung kinabalu sampai puncak. janji janji manis kawan kawan aku dari tahun lepas tak ada khabar berita! cih.

ada siapa siapa yang sudi nak buat aku capai impian aku ni semua?

3 comments:

afiqsiddhartha said...

aku nak offer diri buat flashmob tu! Pasal filem tu, sewious dude. Harapan aku sanggat tinggi kat kau. Biar sampai peringkat paling atas. List lain semua lagi mantap dari aku. Celaka.

FeesaRuslan said...

Number 1 adalah wajib ! :DD

Mr. オードリー (Ad) said...

1. best wei~ aku nak try.
3. aku krew wajib weh! hahah.
7. damn! dalam wish list aku la wei.
8. pengapit aku nak? hahahaha
9. jom jom. tapi aku takde skil hahaha -.-