Monday, August 30, 2010

cinta 30 ogos.

30 ogos macam ada cerita istimewa dengan aku. aku rasa macam dah jatuh cinta dengan 30 ogos.

ye aku tau sepatutnya rakyat malaysia jatuh cinta dengan 31 ogos. tapi suka hati akulah nak jatuh cinta dengan 30 ogos!

30 ogos tahun lepas, ada kenangan istimewa untuk diri aku secara peribadi, dan kawan kawan rapat aku secara tak peribadi. [?]

seperti umum ketahui, 30 ogos tahun lepas, aku dengan perasaan bangga tahap lagi tinggi dari KLCC, dijemput untuk muncul dalam rancangan Quickie 8TV sempena malam merdeka. sebab menang short film mengenai merdeka. [klik sini untuk lebih lanjut]

dan tidak lupa, malam tersebut, aku turut terlibat dengan rakaman raya Remaja TV3.

30 ogos tahun ini, walaupun aku tidak dijemput ke mana mana TV nasional mahupun TV berbayar, tapi muka aku yang BELUM laku ni, akan terpampang dalam akhbar The Sun.

pengajaran dalam cerita ini adalah, SILA DAPATKAN AKHBAR THE SUN ESOK SECARA PERCUMA DI MCDONALDS, 7ELEVEN ATAU DIMANA MANA!

kalau masuk TV, atleast ada catch up tv. boleh tengok ulang ulang. kalau masuk surat khabar? celah mana nak cari catch up paper nya? kan?

jadi, sila dapatkan.

:)

p/s : korang boleh amek keratan akhbar tu, bagi dekat aku, suruh aku sign. lepas tu frame gantung dalam bilik. hahahahaha

5 comments:

FeesaRuslan said...

Ayat last best HAHA !

afiqsiddhartha said...

aku punya nasib macam mana?

Elmi said...

nafeesa : ;p
afiq : aku janji amek lebih esok! aku simpan satu untuk kau.

zchr said...

ok la, nak sign? HAHAHA~

mirot. said...

26 tahun ye bang. bile nak kawen? hahahaha.