Wednesday, June 9, 2010

kau tak suka dia.

sebelum ni aku ada menulis mengenai apa cara nak tahu yang perempuan tu tak into si lelaki tu kan ?

kali ini aku nak tulis mengenai apa cara nak tahu yang lelaki tu langsung tak nak perempuan tu.

lelaki ni senang. simple. ada dua je cara.

satu , lelaki tu tak nak kau jadi lebih dari kawan biasa bila dia tak layan kau sangat. dia layan acuh tak acuh je. macam nak tak nak je. personally bagi aku , kalau aku tak suka sangat perempuan yang macam menggedik nak ambil perhatian aku , aku ignore je. invi ym , hide dia punya aktiviti dalam home facebook.

dua , bila lelaki tu tak nak kau jadi lebih dari kawan biasa , dia akan simply terus terang cakap dekat kau yang dia tak nak kau jadi lebih dari kawan biasa. senang. tak payah nak buat siapa siapa tertanya.

lelaki tak susah nak faham macam perempuan. contoh kalau beli kasut , kami kami ni main rembat saja yang sedap dipakai. bak kata noh , belasah saja yakin boleh. tapi kalau perempuan , kalau tak lapan kasut kena try , tak sah.

amacam perempuan , suka tak lelaki ni mudah ?

4 comments:

manusia berupa ultraman said...

kami mahu jaga hati lah. haha. but good one.

Shukjessa said...

lelaki simple tetapi orang selalu salah anggap lelaki ni kompleks.

sbb kami jrg nak kisah pasal pakaian matching ke x,

jrg nak kisah kami ni dah naik sekilo or turun sekilo

jrg nak kisah kalo muke ade jerawat ke tak (some ade yg kisah)

jrg nak kisah kalo takde orang nak pujuk pun

and jarang nak ambil kisah sangat hal kain orang lain =)

sHEmA_sHImoT:D said...

tipu tipu.lelaki complicated!:P

evaa said...

buuu~