Thursday, March 15, 2012

curiosity kills.

semalam malam akibat terlalu bosan (rekod dunia bosan yang terpaling bosan), aku saja tengok video video youtube orang.

tengok punya tengok, aku tertengok banyak video orang cover lagu, main macam macam instrument, lepas tu compile jadi satu video.

disebabkan oleh aku tertanya tanya, susah ke nak buat video yang macam tu, aku pon dengan sukacitanya pon mencubalah buat satu video yang macam tu. 



tak senang rupanya. 3 jam juga nak siap satu video yang tak siap ni. dan juga perlukan bakat music yang terpaling dashyat. kalau tak ada bakat, jadi macam video ni. suara sumbang, tempo lari.

hey don't judge, i'm no musician.

peace!

p/s: curiosity kills. disebabkan curiosity aku, aku buat video ni. lepas tu aku mati kemaluan suara tak sedap, gitar sengau, keyboard tertekan key lain, drum lari tempo. seharian terus merajuk taknak bukak twitter sebab kemaluan. -_-

2 comments:

EZAN IDMA said...

pewiiiiiiiiiiiit

gamepoint amd said...

laaa. mati dah kemaluan kau? hahahaha