Thursday, June 2, 2011

Kobe & Shaq.

aku selalu tengok orang quote kata kata orang buat pedoman hidup. aku suka baca quote orang sebab boleh bagi aku, somehow, semangat untuk mulakan hari hari yang baru.

jadi aku pon berimpianlah nak ada quote yang orang boleh ingat sampai bila bila. apa yang aku dapat reka, cuma ni:

"aku selalu nak jadi Kobe Bryant. tapi sebaliknya aku selalu jadi Shaq O'Neil"

deep sangat kononnya.

maksud tersirat yang cuba aku sampaikan adalah:

"aku selalu nak score 3 pointer, nak ada girlfriend paling bergetah paling seksi. tapi malangnya, aku selalu jadi rebound je"

yelah, Kobe selalu buat 3 pointer. Shaq selalu tukang kutip rebound kan?

LOL!

2 comments:

shakinah said...

ooo.

penulis.sahaja. said...

rebound tu selalu jadi MVP. tahu?