Sunday, June 26, 2011

giving up on girls.

i will say this once and for all.

i'm giving up on girls.

lagi aku cari, lagi aku kejar, lagi tu aku tak dapat. banyak sangat perangai.

serah pada jodoh sangat kan? aku nak tengok, kalau aku tak usaha, ada tak jodoh tu sampai. kalau dah usaha pon tak ada jodohnya. aku nak tengokkk aku nak tengok.

sekarang ni imma do what i do best. buat diri sendiri happy. tak payah ada girlfriend pon boleh happy lah dude. trust me.

awek awek girlfriend girlfriend ni semua sampah.

true love cinta sejati tu pon sama jugak sampah semuanya.

cinta sekarang nak kena tabur duit. nak kena pura pura jadi cool. baru awek pandang. kalau tak ada semua tu, kalau kau tak awesome, jangan harap nak ada perempuan yang nak.

perempuan semua longkang.

lepas ni biar je mak ayah aku yang cari jodoh untuk aku. alahhhh, kalau ada jodoh, ada lah tuuuuuu.

kannnnnnnnnnnnnnnnnn?

4 comments:

iamstradust said...

hye elmi..i suka u..u nak i tak?

please couple ngan i

pleaseeeeeeeeeeeeeee

vanilamanis said...

Perempuan kan suka dikejar.Tapi kalau dah jauh sgt dia lari tu petanda juga dia minta jangan dicari.

Jodoh tu rahsia Allah.Pasti ada punya.Cuma kita manusia ni je xtahu dan bila.Benda ni semua akan datang dengan sendiri.Percayalah ketika sampai waktu itu,kau tak kan sedar sebab ketika itu masa sedang berputar pada titiknya tetapi kau sedang merangkak pada jalan yang terang dan berharap masa berputar lambat.Dilamun cinta itu indah kan?

Kecewa tu lumrah.Kau dipertemukan dengan manusia yang salah dan kau masih berpeluang untuk bertemu dengan insan yang betul.Yang penting kau dah usaha.Daripada kau menyesal tak pernah mencuba.

InsyaAllah ada,Selamat berjaya :)

. said...

tak payah na kejar sangatt nanti dia datang jugak. hanya perlu percaya pada janjiNYA sahaja

just chill n hav fun with ur life :)

Alexandriana Alia said...

perempuan ke lelaki sama-sama kena bina kerjaya jangan mabuk bercinta je. jangan bila susah je bertengkar, berpisah.

hidup perlu cinta, tapi hidup perlu duit. membangun sama-sama.

tak payah kejar perempuan. true love ni selalu datang dengan 'mudah'. perasaan yang mudah dan jalan yang Allah permudahkan. InsyaAllah.