Saturday, April 23, 2011

cuba ludah dan cuba jilat.

aku selalu fikir apa yang akan aku buat. sebab aku paling tak suka orang yang dah ludah, lepas tu jilat balik apa yang dia dah ludah tu.

dari aku buat kesilapan nak tuduh siapa siapa apa apa, nak mengata orang apa apa, nak musuh dengan siapa siapa, nak buat statement apa apa, baik aku tak payah buat apa apa.

dulu cakap tak suka lisa surihani sebab dress up macam kampung gila. tapi sekarang duk heboh satu kampung yang dia lah yang paling suka lisa surihani.

dulu duk cakap, sekali orang tu minum, sampai bila bila taknak dah orang tu. tapi sekarang duk kecah berpasang pasangan dengan orang yang jenis yang macam tu.

dulu duk tempek atas kepala orang tu bangsat lah apa lah, tak lama lepas tu, kawan balik dengan orang tu.

apa benda woi dah ludah jilat balik woi?

2 comments:

sHEmA_sHImoT:D said...

sebab benda yang paling tak suka lama2 akan melekat kat depa.macam tula manusia bro

Uzair Sawal said...

aku jarang post comment kat blogspot orang tapi hari ni aku nak komen.

there are always two sides of the story. its good that kau selalu fikir apa yang kau akan buat, tak ramai orang buat macam tu. tapi aku selalu rasa that sometimes we should live for the moment.

contoh, maybe masa tu dress up macam kampung tak trendy, or orang tu belum membuka mata untuk nak accept. then lepas tu orang tu berubah.

people change bro, as long it is for the best of him/her, biarkan je lah (kot). orang tu akan ubah direction untuk sesuaikan diri dia dan his/her benefits at that time. although, aku bukan nak endorse semua orang untuk ada pendirian macam lalang, just saying that allow some room for changes.

:)