Monday, March 7, 2011

resign.

mohd zulhelmie bin zullifan
desa kolej, putra nilai
71800, negeri sembilan
mohd.zulhelmie@gmail.com

7hb mac 2011

general manager,
cupid satu dunia,
planet bumi.

notis 24 jam berhenti kerja jadi cupid part time.

berhubung perkara di atas, saya dengan ini menamatkan perkhidmatan saya dalam bidang menembak panah busur berkuatkuasa esok, 8hb mac 2011.

2 - sebab saya meletakkan jawatan saya sebagai world class cupid adalah kerana saya mendapati kerja ini membawa "bad luck" kepada diri saya sendiri. duk kenenkan orang lain, saya sendiri tak laku. mana pernah ada dalam sejarah lagipon yang cupid bercinta. ye tak?

3 - saya meletak jawatan dengan rekod agak baik, setelah menembak sebanyak lima atau lebih pasangan bercinta dimana tiga atau lebih pasangan sedang masih hangat bercinta ketika ini.

4 - saya harap pihak tuan/puan dapat mencari pengganti saya secepat mungkin, dan meja saya sudah pon dikosongkan awal pagi tadi. diharap sebaik saja pihak tuan/puan menerima perletakkan jawatan saya ini, "bad luck" saya boleh pergi mampus.

yang benar,
mohd zulhelmie zullifan.

5 comments:

scha said...

hahahahaha..entry paling baek aku baca tahun ni..bagos bagos...

penulis.sahaja. said...

haha. resign dah.

scha said...

kira aku salah seorang yang kau cupid kan lah kan..walaupun at first kau MARAH dan TAK BAGI! hahahaha! aku ingat lagi weh! haha

::NelyLeyana:: said...

ok~ diluluskan oleh president alam semesta...

cik 18 said...

tak lulus agi..