Sunday, December 19, 2010

poyo gila


aku suka post benda benda yang aku baru belajar. supaya nanti bila aku dah boleh tahan dalam bidang tu satu hari nanti, aku akan tengok macam mana aku struggle masa mula mula. jadi tak lupa diri nanti, insyaAllah.

itu pasal aku post video ni. first time belajar nak main keyboard ni. padahal abah beli keyboard ni dari zaman aku kecik lagi.

3 comments:

Linglung said...

nnt dah tua2, cucu lu boleh tgk mcamana atok dia naik jadi hebat..ye dak?

Edriaty said...

cayalah elmo.
weeeyyy..oma ada bgtau ape2 x..ada org berkenan.hehe

wawan said...

tu la. buleh tahan la jugak poyo tu. hahaha