Thursday, December 16, 2010

facebook is the new myspace.

aku fikir kawan kawan aku yang tak ada twitter je. dengan family. kalau tak memang dah lama dah aku delete facebook tu macam yang baim, along dengan kak naja buat. dorang dah sedar dah yang facebook is lame. and facebook dah tak ada guna. macam yang aku sedar. tapi sebab aku fikir kawan kawan je niiii.

*tangan dah gatal nak delete facebook*

5 comments:

scha said...

sama lah... :(

Yatre Hayati said...

yeah. Facebook dah boring........

Jeehan Johari said...

i dah lama delete. delete2. kita main twitter je ehe ;pp

Maria Elena (Zarul) said...

heee.. me too. rasa nak delete je. =p
tapi takleh meh. kad kawen skang org hantar kat fb je. aishh.. buat bday plans pun kat fb. AISHH..

nazzgarcia said...

me too : )