Sunday, November 7, 2010

Good Luck!

aku percaya, dengan ucapan 'Good Luck' korang kepada seseorang tu, boleh buat dia tambah sikit semangat bila dia nak buat apa apa. tu sebab aku paling suka wish orang Good Luck tak kira apa dia nak buat.

atleast bagi aku, kalau aku ucap Good Luck, aku dah macam doa supaya dia berjaya. dan kalau dia berjaya, kita sebagai kawan pon happy tengok dia berjaya.

jadi apa lagi? cakaplah Good Luck dekat aku. ni entry terakhir aku sebelum aku nak exam pagi rabu ni. aku sumpah taknak sangkut lagi. aku nak graddddddddddddddddddddd!

wish me the best of luck! insyaAllah.

:)

9 comments:

Penulis.Sahaja. said...

goodluck elmi!
grad grad!

Elmi said...

thanks apit! ada jodoh, kita jumpa dekat shah alam sem depan. hihihihi

zchr said...

good luck elmi! semoga grad dengan jayanya. heheh :D

Elmi said...

thanks zatil!

dobot said...

SEMOGA BERJAYA :D

zotzawson said...

GOODLUCK ELMI! cool gila rasa bila dah grad kan?

alifah ilyana said...

gud luck beb ! grad lahh nnti .

MOFASAD said...

gua rasa kalau ucap "selamat gagal" lagi rare

lynn said...

nice blog..
weh elmi..follow mine cpttt..huhu
http://gfhgjh.blogspot.com/