Tuesday, September 28, 2010

complicated

perempuan merupakan satu masalah yang paling besar bagi kaum lelaki. kalau salah baca pergerakan mereka, kaum lelaki boleh jadi gila.

serius.

kadang kadang kau rasa tindak tanduk dia menunjukkan jelas yang dia sangat into kau. tapi kadang kadang [selalu] kau rasa yang dia buat semuanya untuk mengelakkan diri dari kau.

betul?

kadang kadang kau rasa apa yang kau buat tu tak cukup untuk ambil perhatian dia. tapi kadang kadang [selalu] kau rasa apa yang kau buat tu sangat merimaskan dia.

betul?

kadang kadang kau rasa dia dah fall in love dengan kau sampai kau rasa selamat. tapi kadang kadang [selalu] kau rasa yang sebenarnya dia tak suka pon kau.

apalah complicated sangat perempuan ni? tengok macam lelaki, kalau suka, cakap suka. kalau tak suka, cakap tak suka. cuma kadang kadang je kalau tak suka kitorang lari.

haih.

korang doakan aku dapat ambil perhatian si dia, okay?

5 comments:

shakinah said...

aminnnn.

zchr said...

amin!

p/s: kadang2, perempuan buat camtu sebab dia taknak lelaki rasa dia cheap, senang dapat. ok bye.

Vanilla Popsicle said...

tak semua. haha tak payah cuba baca pergerakan mereka. sebab kau takkan dapat baca.

good luck!

aminnn :)

Penulis.Sahaja. said...

amin.
elmi, cool. :)

LUMUT said...

cuba lagi beb.

mesti boleh punye.

orang jantan mana boleh cpt sgt ptus asa utk cinta?tak cmtuh?