Friday, April 30, 2010

maknanya dia tak minat

aku nak kongsi satu cerita dengan kau orang. terutamanya lelaki.

kalau perempuan tu layan kau baik gila , tak semestinya dia suka kau. kalau perempuan tu ambil berat pasal kau , tak ada maknanya dia ada hati dekat kau.

lagi pulak kalau kau di ignore , tu memang maksudnya kau bukan dalam playlist ipod dia.

perempuan ni aku tak tau macam mana kita nak explore hati dia orang. kadang-kadang kita dah puas ambil hati , kita dah puas buat macam-macam , tapi still , dia orang ni tak nampak apa yang bagus dalam lelaki ni. serius.

aku simpulkan dalam ni , kau orang relaks je tunggu dia orang ni dah tua sikit , baru dia orang sedar yang kita ni sebenarnya hebat. sebab perempuan 25 ke atas lebih tahu menghargai sesuatu yang baik. perempuan 25 ke bawah hanya mencari lelaki yang untuk have fun.

aku bukan lelaki yang untuk have fun. aku lelaki yang akan bimbing kau masuk syurga , insyaAllah.

3 comments:

manusia berupa ultraman said...

at last~ ada orang yang faham hati perempuan. beb hang tnggu j pmpuan kejar hang. bila dia dah start kejar hang cara ta scary, maknanya dia sangat berminat okey?

sabar aja..

Suicidal Angel said...

kdg2... kami tak tahu la nak tunjuk yang kami suka kat lelaki itu! takot kene chop t'hegeh2 la plak!! entah la...

shakinah said...

waa. ayat last tu mantap.